Om FLAIRMO:

FLAIRMOs har sin egen serie af oliesmurte stempel kompressorer, der udmærker sig ved sit ekstremt lave støjniveau helt nede fra 45 dB(A)/1m (hviske niveau).Kompressorerne er meget robuste og har stor driftsikkerhed.

Kompressorerne er designet og produceret efter de mest moderne principper og leveres gennemtestet og klar til ibrugtagning med 2 års garanti.
På grund af det lave støjniveau er kompressorerne ideelle når de skal stå tæt ved forbrugsstedet, hvor der tages hensyn til et støjfrit arbejdsmiljø.

FLAIRMO’s egen serie af oliefrie kompressoranlæg består af kompressorhoveder af højeste kvalitet fra vores hovedleverandører, monteret på forskellige tankstørrelser og gennemtestet på vores eget værksted efter principperne ”keep it simple”. De er simpelt bygget op med så få elektriske komponenter som muligt og er kendetegnet ved at kunne køre kontinuerligt med et relativt lavt støjniveau og med et minimal af vedligeholdelse.  Serien tilbyder driftsikker oliefri trykluft med lang levetid.

FLAIRMO er ligeledes forhandler for N-PSL (nano-porous system limited) fra England med deres patenterede adsorptionstørrer teknologi og ”state of the art” nitrogen-generatorer.
Folkene bag n-psl er ekstremt erfarne med lufttørrerteknologi og N-PSL det mest innovative firma i markedet mht. produktudvikling og design.  n-psl tørrerne leveres i flere størrelser og lever op til de strengeste krav om renhed og tørhed og leverer luftkvalitet iht. ISO8573:1 -2001, klasse 2 – 2
(1 µm partikler / – 40 ˚C i trykdugpunkt).

FLAIRMO’s egen serie af nitrogen-generatorer kan leveres med integreret luftkompressorer eller til ekstern luftforsyning. Generatorerne er lavet i meget driftsikre og robuste materialer og egner sig til montering på væg eller gulv. Serien består af flere størrelser og generatorerne kan leveres med forskellige nitrogen renheden, ud over de viste standard generatorer. Har du yderligere ønsker, så kontakt os gerne.